Primärvårdsrehabilitering i Sundbyberg

Sundbybergskliniken bedriver primärvårdsrehabilitering på uppdrag av Stockholms läns landsting. I vårt team ingår kiropraktorer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och dietist. Vi utför även hemrehabilitering och hjälpmedelsutprovning.

Du kan söka vård hos oss utan remiss. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting och med flera försäkringsbolag. Högkostnadskort och frikort gäller.

Vi behandlar besvär i muskler, leder och nerver, vars symtom kan vara ryggont, huvudvärk och nacksmärta. Du kan också få hjälp med kostrelaterade besvär. Vi gör först en noggrann undersökning och arbetar för att hitta en behandlingsmetod som passar just dig. Kontakta oss för en tid och mer information.

Vi utför även stötvågsbehandling.

 

KOL-skola; Kronisk obstruktiv lungsjukdom

Kolskolan förmedlar kunskap om KOL, utbildning i andningsteknik, upprätthållen regelbunden fysisk aktivitet, kost, samt förbättrad/god livskvalitet.

KOL-skolan innefattar föreläsningar med sjukgymnast, arbetsterapeut och dietist. 
Du får även träffa en sjukgymnast för utformning av ett individuellt anpassat träningsprogram. Du erbjuds sedan att träna i grupp, med tillgång till sjukgymnast/fysioterapeut, en gång per vecka i 8 veckor enligt ditt träningsprogram 

Varmt välkommen!


Hur är dina matvanor? Testa dig själv här!

 

OBS! På grund av stor efterfrågan är det för tillfället tyvärr långa väntetider till våra kiropraktorer.