Din rehabklinik i Södertälje

Nu har Telge Rehab Ronna öppnat, se fliken ovan.

Välkommen till Telge Rehab i Södertälje. Kliniken är integrerad i Sydpoolens lokaler. Resultatet är en vacker klinik i en lugn och harmonisk miljö med möjligheter till rehabiliteringsträning i ett stort och välutrustat gym och terapibassäng. Det centrala läget med närhet till kollektivtrafik och gångavstånd från centrum är en stor fördel. 

På mottagningen arbetar sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kiropraktorer och dietist tillsammans för att ge dig bästa möjliga undersökning, behandling och rehabilitering.
Telge Rehab har under det gångna året vuxit och vi är nu Södertäljes största rehabmottagning.
Telge Rehab är en verksamhet i Praktikertjänst AB. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting vilket betyder att du betalar sedvanlig patientavgift och att frikort gäller. Fritt vårdval betyder att du som patient har rätt att välja din vårdgivare, länets alla invånare har möjlighet att söka sig till kliniken.

 

Specialistcenter

Nu finns specialistcenter Scandinavia hos Telge Rehab. 

Specialistcenter är en klinik med ortopedisk inriktning och landstingsavtal. Huvudkliniken är placerad i Eskilstuna där alla operationer sker. Vi utför framför allt artosskopisk kirurgi (titthållskirurgi i axlar, knän, höfter och fotleder), avancerad och lättare fotkirurgi, ryggkirurgi och behandlar idrottskador.

Anvarig för mottagningen i Södertälje  är ortopedspecialist Göran Ohlén, med lång erfarenhet inom artroskopisk kirurgi och idrottsrelaterade problem.

Kontakt 

Din vårdcentral kan skriva remiss till oss eller du kan själv skriva en "egenremiss" som vi sedan bedömer.  Remissen kan du hämta på Specialistcenter Scandinavias hemsida www.specialistcenter.nu  eller i pappersformat på Telge Rehab. 

Göran Ohlén och Tommy TedelundVi frågeställningar om svårare fotproblem kan du komma att tas emot på vår mottagning i Eskilstuna. Ortopedspecialist Carlos Saro är ansvarig för fotverksamheten och är den som tar emot patienter med svåra fotproblem.

OBS! Vi kan tyvärr inte ta emot patienter med artrosbevär i andra leder är foten. 

Besöksadress i Södertälje
Telge Rehab, Sydpoolen
Östra Kanalgatan 2 152 71 Södertälje
020-404025    08-55091880 

                                                                                           Tommy Tedelund och Göran Ohlén