Personal Min Hälsa

Välkommen till Min Hälsa hälsocentral i Holmsund-Obbola

2-årsjubileum

Den 3:e mars är det två år sedan vi slog upp portarna till Min Hälsa. På dessa 2 år har vi vuxit från 0 till drygt 3500 listade patienter och vi har byggt upp en versamhet vi är stolta över. Vi är också mycket glada över att båda dessa år fått så fina resultat i den nationella patientenkäten. Arbetet med att ständigt förbättra verksamheten fortsätter och som en del i detta utökar vi nu våra lokaler. Bygget av fler mottagningsrum och en träningslokal är i full gång.

Imorgon firar vi 2-årsdagen genom att bjuda på dryck och kaka. Vi planerar ett större firande längre fram i vår då även våra nya rum är klara. Mer info om detta kommer.

 

 

Tidbokning och rådgivning

Om du vill boka tid, har medicinska frågor eller vill förnya recept ringer du 090-415 00. Du kommer då bli uppringd av en sköterska. Du kan ringa in till oss från kl. 07.00 och vi börjar ringa upp från kl. 08.10.

Lab

Vi har ett välutrustat lab dit du kan komma för provtagning när det passar dig, vi kommer att  ha drop-in så du behöver inte boka tid. En förutsättning för att ta prover är att det innan ditt besök på lab finns prover beställda, antingen av läkare på Min Hälsa eller på en annan klinik.

BVC

Vill du komma i kontakt med BVC-sköterska ringer du 090-785 01 70, när hon inte kan svara kommer du till en röstbrevlåda och hon ringer upp senare.

MVC/barnmorskemottagning

För att komma i kontakt med barnmorska ringer du 090-785 01 71.  

Har du mer allmänna frågor, tex hur man hittar till Min Hälsa eller hur man listar sig kan du ringa till vår reception 090-785 01 60.