Stetoskop

Välkommen till 5 husläkare

5 Husläkare är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB.

                                                                    OBS
Torsdag 19 maj har vi stängt mellan kl 14.30 - 16.30 p g a utbildning.

 

Välkomna till vår nya lokal  Sollentunavägen 163 C, Sollentuna centrum dit vi flyttade 1/3 2016.

Sedan måndag 7 mars har vi ett eget laboratorium i samma lokal som vårdcentralen.

Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterska, undersköterskor, mottagningssköterskor, läkarsekreterare, kurator och psykolog.

Vi har astma/KOL-sköterska samt diabetessköterska.

När du ringer oss på 5-husläkare hamnar du i ett återuppringningssystem för att slippa telefonkö. Du meddelar ditt ärende och blir sedan uppringd av någon av våra mottagningssköterskor i turordning. Patienter med akuta sjukdomstillstånd prioriteras i första hand. I slutet av telefonmeddelandet ges det möjlighet att lämna meddelande.

Vid ditt första besök på mottagningen fyller du i en listningsblankett som du får i receptionen. Ta med ID-handling, ev recept.

Avbokning/uteblivet besök
Vid förhinder var vänlig avbeställ tiden senast 24 timmar före avtalad tid. Uteblivet besök eller för sent avbokat besök debiteras med besökskostnaden. Detta gäller även för barn och ungdomar under 18 år samt för dig som har frikort. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefonsvarare.

Vi använder journalsystemet Take Care och har en så kallad sammanhållen journalföring med många vårdenheter inom Stockholms Läns Landsting, se även http://www.vardguiden.se/Sa-funkar-det/Lagar--rattigheter/Lagar-i-halso--och-sjukvard/Patientdatalagen/


Du kan kontakta oss, boka eller avbeställa tid samt förnya recept via Mina vårdkontakter.