Välkommen till HC Sankt Hans

Öppet alla dagar, hela året
HC Sankt Hans på Fäladstorget i Lund ingår i Hälsoval Skåne som en enhet man kan lista sig på. Vi är en del av den offentligt finansierade sjukvården.

HC Sankt Hans har allt du kan förvänta dig av en välfungerande vårdcentral. Vi finns här när du behöver oss. Vi är tillgängliga per telefon, mottagningsbesök och  internet. Hos oss finner du en osedvanlig stabil läkarbemanning vilket gör att vi kan erbjuda kontinuitet som ligger långt över medelnivån för svensk allmänmedicin.

Vi erbjuder dig allmänläkarmottagning, distriktsköterske-
mottagning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, barnavårdscentral, barnmorskemottagning, telefonrådgivning och fullt utrustat laboratorium med provtagning. Vi har samarbetsavtal med sjukgymnaster och arbetsterapeut.

Hos oss får du tillgång till vår resevaccinationsmottagning. Vaccinationsmottagningen är till för dig som är listad på Hälsocentralen.

Vi vill vara din naturliga första instans i medicinska frågor. Om våra resurser inte är tillräckliga i ditt fall har vi mycket god kännedom om effektiva remissvägar, efter våra många yrkesverksamma år som läkare i Lund.

Om du gillar tillgänglighet och bra öppettider ber vi be dig att lista dig med detsamma. Din listning ger oss resurser att erbjuda bästa service den dagen du behöver det. Om du inte gör ett aktivt val betyder det att du varje månad skickar din vårdpeng till en vårdcentral som du inte vill gå till om du blir sjuk.

Vård på dina villkor. Kostar inget extra!

 

Uppdaterad 2015-12-09