Exteriör

Johannesvården - vårdcentral & BVC

Vi finns i Johannesgården i Tynnered. Där har man sedan tidigare retreater, kurser, konferenser och en förskola som startades av de nunnor som förut bodde där. Atmosfären är rofylld och harmonisk. I denna anda, byggd på god människosyn, respekt och omsorg, vill vi erbjuda lättillgänglig hälso- och sjukvård av hög kvalitet.

I nyrenoverade och fräscha lokaler har vi byggt upp en gedigen vårdcentral med BVC. Vi har distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetes- och astmasköterskor, psykolog, psykoterapeut och barnsjuksköterskor. Vi gör hembesök i mån av behov. Det går också att komma till oss för hälsokontroller och vaccinationer.

Vi har öppet varje vardag kl 08:00-17:00.

För att få en tid för läkarbesök rekommenderar vi att du ringer och bokar tid. Detta gäller såväl akutbesök som planerade besök. Läkardrop-in är borttaget sedan 1 september 2015.

Distriktssjuksköterskemottagningen är öppen vardagar 10:00-16:00. Var god ring för tidsbokning.

Drop in till lab för provtagning måndag till fredag 08:15-11:30 samt måndag, onsdag och torsdag 13:00-15:30.

Jourmottagning har vi i samarbete med andra vårdcentraler på Alléjouren, Södra Allégatan 6 (Axesshuset). Jourmottagningen är öppen vardagar kl 17:00-22:00, samt lördagar och helgdagar kl 10:00-16:00.

Hjärtligt välkommen till oss!

Verksamhetschef Annika Landgren med personal