Stenhamra hälsocentral

Vår vårdcentral med kompetenta och erfarna personal arbetar baserat på god tillgänglighet, bra bemötande och hög vårdkvalitet. Vi arbetar hälsoförebyggande och hälsofrämjande. Vi finns nära dig vid Stenhamra centrum på Färingsö. Verksamheten är ansluten till Praktikertjänst,  på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. 

Vi är ISO certifierade dec 2015.

Du är varmt välkommen vid nästa besök!

 

AKTUELLT 

Äldremottagning öppnar torsdagen 1/9, 2016.  

Du som är 75 år eller äldre och är listad hos oss, får möjlighet till snabbare kontakt med sjukvården för bedömning av hälsoproblem och hälsobehov. Vi har sammarbete med kommunen, andra vårdenheter och rehab, för sammanhållen vårdkedja efter dina egna vårdbehov.

Vi erbjuder telefonkontakt med sjuksköterska varje dag och efter behov besök hos läkare eller sjuksköterska på mottagning eller hemma hos dig. 

Ring vardagar mellan 11:00 till 12:00,  på direkt telefonummer 08- 560 477 09.

 

Vi fortsätter med våra hälsokampanjer under hösten 2016. Vi kommer att prioritera förebyggande hälsoarbete och bedömning av individuella riskfaktorer som kan leda till svårare sjukdomstillstånd.

Nästa hälsokampanj, där vi erbjuder  kostnadsfri kontroll av din blodsocker, blodtryck, längd och vikt. Datum kommer snart.                                                                

Du kommer att erbjudas läkarbesök vid avvikande resultat eller efter önskemål. VÄLKOMMEN!

 

 

 

Listningsblankett

Listningsblankett för vuxna

Listningsblankett för barn