Vårdcentralen på Innovatumområdet i Trollhättan

 

Primapraktikens patientråd

För oss är era synpunkter ovärderliga, därför välkomnar vi dig som patient att delta i Primapraktikens patientråd. Vi vill genom konstruktiva samtal få del av dina tankar och idéer som kan bidra till vårdcentralens utveckling. 

Rådet kommer att bestå av 3-5 patienter samt 2 representanter från vårdcentralen. Vi kommer att träffas vid 4 tillfällen under ett år, mötet tar cirka 1,5 timme. Du kommer att sitta med 2-3 gånger.

Vad får du som deltagare?

Du får möjlighet att aktivt kunna påverka vårdcentralens sätt att bedriva vård genom att lyfta fram dina synpunkter. Vi bjuder på fika.

Start:

Vi kommer att ha ett första möte i mitten av november.

Anmälan, frågor sker via mejl: info@primapraktiken.se 

PRIMAPRAKTIKEN

Vi erbjuder dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god kontinuitet under trygga och förtroendefulla former. Vi har hög kompetens och stor erfarenhet inom allmänmedicinens hela område såväl som invärtesmedicin. Vi är nu 6 läkare som tillsammans driver Primapraktiken och vi fortsätter att utveckla vår verksamhet vad gäller såväl tillgänglighet som kvalitet. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt vårdval.

 

Receptförnyelse

För bättre säkerhet vid receptförnyelse och förbättrad tillgänglighet på telefon så önskar vi att du dina förnyar recept via länk till höger 1177 vårdguiden E-tjänster, eller via blankett på vårdcentralen. Blankett finns även för utskrift till vänster under fliken receptförnyelse.