Välkommen till Tandläkarhuset

Vi är centralt belägna i Falköping och det finns goda parkeringsmöjligheter. Vi kan erbjuda dig hjälp med all vanligt förekommande tandvård såsom undersökningar, förebyggande rådgivning/behandling, lagningar, rotbehandlingar, barntandvård, tandersättningar med  kronor, broar, implantat, proteser. Om det behövs har vi erfarna specialister till vår hjälp. Vi är måna om att ge dig olika behandlingsalternativ, prognosbedömning och kostnadsförslag och att du ska känna dig trygg som patient.

En tandvårdsbehandling kan kosta mycket pengar och vid behov har vi möjlighet att erbjuda konsultation med protetikspecialist på kliniken för att säkerställa att du får bästa behandling. Vi har käkkirurg som kommer till kliniken och utför de kirurgiska ingrepp som behöver utföras - du slipper väntetider och får behandling tillsammans med den tandvårdspersonal du redan känner. 

Kliniken är kvalitetsdiplomerad enligt Praktikertjänsts kvalitetspolicy. Vi har digital röntgen och digital panoramaröntgen, det innebär att man kan halvera strålningsmängden.

Du som är tandvårdsrädd kan känna dig extra trygg hos oss. I nära dialog med dig ser vi till att du får den behandling som passar just dig bäst. Är du spruträdd kanske vi kan bedöva med The Wand med bara en bedövningspenna istället för sprutan. Vi väntar alltid tills bedövningen tagit!

Vår duktiga tandhygienist, Hijyan Amedi hjälper dig med förebyggande tandvård.

Vi kan erbjuda dig akuttider samma dag och vi har plats för nya kunder eftersom våra kunder blir friskare.

Varmt välkommen!