Personalen på Centrumpraktiken i Kungälv

Välkommen till vårdcentralen Centrumpraktiken!

Nu har vi även öppnat en Rehabmottagning med arbetsterapeut och sjukgymnaster. Till Rehabmottagningen kan du söka oavsett vilken vårdcentral du är listad på.

  

Vårdcentralen Centrumpraktiken i centrala Kungälv erbjuder dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god tillgänglighet.

Vår verksamhet består bl a av:

  • Läkarmottagning
  • Distriktssköterskemottagning/specialistsköterskemottagningar
  • Barnavårdcentral
  • Samtalsmottagning
  • Vaccinationsmottagning
  • Rehab mottagning

Vi söker vikarierande sjuksköterska till Centrumpraktiken

Vi arbetar med hög tillgänglighet även på sommaren, och vill därför ha en tillräcklig bemanning för våra sköterskor. Vi söker dig som är sjuksköterska och helst har erfarenhet från arbete på vårdcentral.

Om oss; Vi är en privat vårdcentral, godkänd inom VG Primärvård. Vi tillhör Praktikertjänstkoncernen som driver vårdcentraler, tandläkarmottagninger och andra mottagningar över hela landet. Vi har c:a 14 000 patienter listade hos oss.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter för sköterska på vårdcentral, såsom medicinska bedömningar och rådgivning såväl i telefon som direkt, mottagningsarbete och akutsjukvård.

Tjänsten är ett vikariat under sommaren med möjlighet till bredvidgång. Förlängning under hösten kan bli aktuellt. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Hör gärna av dig om du vill veta mer, till samordnande sjuksköterska Jenny Lunneblad, tel 0303-209300 eller administrativ chef Gudrun Larsson Frilund, tel 0303-209317. Ansökan skickas till gudrun.larsson.frilund@ptj.se

Sista ansökningsdag 2015-03-16

 

Vårdguiden 1177