Entre Familjeläkarna i Önsta-Gryta

Familjeläkarna Önsta-Gryta

Vår vision är att vara en omtyckt vårdcentral som månar om trygghet och hälsa för både patienter och personal. Vi erbjuder vård av allmänläkare, distriktssköterskor med inriktning på diabetes, KOL-spirometri, inkontinens och hälsosamtal m m . Vi har även barnsjuksköterskor på BVC, barnmorskor och kurator.

 

23- 24 april har mottagningen stängt då vi har konferens och utbildning för all personal. Akuta ärenden hänvisas till Odensvi vårdcentral 021-15 25 00

 

Då många har velat byta familjeläkare inom mottagningen har vi nu bestämt att endast i undantagsfall göra ett byte. På vårdcentralen har alla en namngiven familjeläkare.

  • Detta för att du som patient ska få en kontinuitet i ditt möte med läkaren. Vid akuta besök kan du få träffa en annan läkare.
  • För att det ska bli så bra som möjligt för dig som patient och läkaren har vi fördelat antalet patienter jämt mellan de läkare som arbetar.
  • Vi gör inte skillnad på manligt, kvinnligt eller etnisk härkomst. Våra fasta läkare är alla specialister i allmänmedicin.
  • Det viktigaste för oss är att du som patient får komma hit och träffa en läkare när du behöver.

 

Om ni är i kontakt med 1177 och de ger rådet att uppsöka sin familjeläkare så får ni ringa 021-81 88 00 för att boka en tid. Vi har ingen drop-in mottagning. 

 

 Tänk på våra allergiker, andra patienter och personalen. Använd inte parfym eller annan doft vid besök på vårdcentralen.

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001