Entre Familjeläkarna i Önsta-Gryta

Familjeläkarna Önsta-Gryta

Vår vision är att vara en omtyckt vårdcentral som månar om trygghet och hälsa för både patienter och personal. Vi erbjuder vård av allmänläkare, distriktssköterskor med inriktning på diabetes, KOL-spirometri, inkontinens och hälsosamtal m m . Vi har även barnsjuksköterskor på BVC, barnmorskor och kurator.

 

Under v 26 - 33 har vi semesterperioder och det innebär att vi endast tar emot akuta besök. Vi önskar er alla en skön och härlig sommar!

I augusti kommer vi att förändra vår tidsbokning för att öka tillgängligheten för våra patienter. Målet är att när du ringer ska du få tid samma dag eller senast nästföljande dag. Du ringer den dag då du vill komma till doktorn. Årskontroller/uppföljningar av kroniska sjukdomar och sjukskrivningar kommer att bokas in som tidigare.

 

Om ni är i kontakt med 1177 och de ger rådet att uppsöka din familjeläkare så får ni ringa 021-81 88 00 för att boka en tid. Vi har ingen drop-in mottagning. 

 

 Tänk på våra allergiker, andra patienter och personalen. Använd inte parfym eller annan doft vid besök på vårdcentralen.

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

Verksamhetschef: Maria Bengtsson

Medicinskt ansvarig: Christer Wahl

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001