Entre Familjeläkarna i Önsta-Gryta

Familjeläkarna Önsta-Gryta

Vår vision är att vara en omtyckt vårdcentral som månar om trygghet och hälsa för både patienter och personal. Vi erbjuder vård av allmänläkare, distriktssköterskor med inriktning på diabetes, KOL-spirometri, inkontinens och hälsosamtal m m . Vi har även barnsjuksköterskor på BVC, barnmorskor och kurator.

 

Nu är det dags att planera för årets influensavaccinering. Vi har dessa tider att erbjuda för drop-in mellan kl 15.00 - 16.30:

Tisdag 3/11

Torsdag 5/11

Tisdag 10/11

Torsdag 12/11

Tisdag 17/11

Torsdag 19/11

Tisdag 8/12

 

I augusti kommer vi att förändra vår tidsbokning för att öka tillgängligheten för våra patienter. Målet är att när du ringer ska du få tid samma dag eller senast nästföljande dag. Du ringer den dag då du vill komma till doktorn. Årskontroller/uppföljningar av kroniska sjukdomar och sjukskrivningar kommer att bokas in som tidigare.

Om du behöver avboka en tid du har är vi tacksamma om du gör det i god tid så vi har möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som behöver den. Du kan avboka genom Mina vårdkontakter eller genom att lämna ett meddelande på 021-81 88 00.

 

Om ni är i kontakt med 1177 och de ger rådet att uppsöka din familjeläkare så får ni ringa 021-81 88 00 för att boka en tid. Vi har ingen drop-in mottagning. 

 

 Tänk på våra allergiker, andra patienter och personalen. Använd inte parfym eller annan doft vid besök på vårdcentralen.

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

Verksamhetschef: Maria Bengtsson

Medicinskt ansvarig: Christer Wahl

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001