Vallentuna Husläkargrupp

Välkomna till oss på Vallentuna Husläkargrupp!

För att det ska vara lätt att få vård och hjälp när det behövs erbjuder vi öppen mottagning utan tidsbeställning till läkare. Det finns också alltid möjlighet att i stället boka tid för ett besök. Sjuksköterskorna har tidsbokad mottagning alla vardagar.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda bra och säker vård i livets alla skeden. Hela familjen ska känna sig välkommen på vår husläkarmottagning. 

 

Nyheter

Vaccinationskampanjen mot influensa

Årets vaccinationskampanj mot influensa pågår under perioden 9 november 2016 - 28 februari 2017 och vänder sig till personer över 65 år och till de som tillhör någon riskgrupp.

Vi har tidsbokad mottagning för vaccination mot influensa och pneumokocker. Kontakta sjuksköterska på telefon 08-511 706 20 för att boka en tid.

Äldremottagning

Nu har vår äldremottagning startat.
Den vänder sig till dig som är 75 år eller äldre. Du har möjlighet att nå en sjuksköterska på telefon varje vardag kl 8.30-9.30 på telefonnummer 072-872 66 80 för rådgivning, information eller tidsbokning.

 

Tidsbokning via internet

Från och med 1 oktober 2016 går det att boka en akut tid till läkare nästa dag för ett kortare besök gällande en akut åkomma som tex infektion, stukning, hudutslag eller liknande.

Vi vill gärna att du i bokningen anger orsaken till ditt besök.

Bokningen sker via din personliga inloggning på 1177 Vårdguiden och du får en bekräftelse direkt på din bokade tid.

Uppdaterad 2016-12-22