Knivsta läkargrupp

Knivsta Läkargrupp är en vårdcentral inom Praktikertjänst som har ett vårdavtal med Uppsala läns landsting.

Våra patientavgifter överensstämmer med den landstingsdrivna vården. Högkostnadskort och frikort gäller. Mottagningen är nyrenoverad, handikappanpassad och belägen på Margaretavägen/Walloxen.

Vi arbetar för en personlig och trygg vård nära dig.

Enligt den nationella patientenkäten har vi fortsatt bäst resultat i Knivsta kommun. Vi är stolta och glada över att våra patienter är så nöjda med vår vårdcentral.

Laboratoriet

Öppet måndag kl. 8.00-11.45, tisdag-fredag kl. 8.00 - 11.45 & 13.00 - 13.45.

Drop in-mottagning

(OBS! Sommaruppehåll 22/6 - 8/8 -15 ingen drop in till läkare eller sköterska på grund av semesterperiod.)

Drop in-mottagning för våra listade patienter varje vardag 10.30-11.30 för lättare akuta besvär till exempel halsinfektion, urinvägsinfektion, hudinfektion, omläggning, akuta olyckshändelser eller andra lättare medicinska bedömningar. Till läkare eller sjuksköterska.

För läkarutredning av mer långvariga besvär, vänligen ring våra sköterskor för rådgivning och tidsbokning på tfn 018-346870.

Vaccination 

(OBS! På grund av semesterperiod 22/6 - 8/8 -15 krävs tidsbokning för vaccination.)

Välkommen till oss för vaccination, för våra listade patienter, på tisdagar och torsdagar, kl. 16.00 - 16.30. Ingen tidsbokning behövs.
 

Sjukgymnast och psykolog

Vi är glada över att ha en egen psykolog, Gabriella Ejeskog och egen sjukgymnast, Marie Pettersson, på plats. För mer information, var god se rubriken Vår verksamhet.