Knivsta läkargrupp

Knivsta Läkargrupp är en vårdcentral inom Praktikertjänst som har ett vårdavtal med Uppsala läns landsting.

Våra patientavgifter överensstämmer med den landstingsdrivna vården. Högkostnadskort och frikort gäller. Mottagningen är nyrenoverad, handikappanpassad och belägen på Margaretavägen/Walloxen.

Vi arbetar för en personlig och trygg vård nära dig.

Patientenkäten

Vi är stolta och glada över att våra patienter är så nöjda med vår vårdcentral. Enligt nationella patientenkäten har vi fortsatt bäst resultat i Knivsta kommun. (http://npe.skl.se/

Laboratoriet


Öppet alla vardagar mellan kl. 8.00 - 11.45, 13.00 - 16.30, utom måndagar då vi endast har provtagning på förmiddagen. För de flesta prover, provtagning före kl. 14.00 då proverna transporteras med bil till Akademiska sjukhuset för analys.

Drop-in-tider

Drop-in till läkare varje vardag 10.30-11.30 för lättare akuta besvär t ex halsinfektion, urinvägsinfektion, hudinfektion, akuta olyckshändelser eller andra lättare medicinska bedömningar.

Drop-in till sjuksköterska samma tid, för exempelvis omläggning.

(Obs! Sommaruppehåll 22/6 - 8/8 -15 ingen drop in till läkare eller sköterska pga semesterperiod)

För läkarutredning av mer långvariga besvär, vänligen ring våra sköterskor för rådgivning och tidsbokning på tfn 018-346870.

Vaccination 

Välkommen till oss för drop-in-vaccination, för våra listade patienter, på tisdagar och torsdagar, kl 16.00 - 16.30. Ingen tidsbokning behövs. OBS. Ingen drop-in-vaccination mellan 22 juni - 8 augusti pga semesterperiod.

Sjukgymnast och psykolog


Vi är glada över att ha anställd en egen psykolog, Gabriella Ejeskog och egen sjukgymnast, Marie Pettersson. För mer information, var god se rubriken sjukgymnast och psykolog.