Knivsta läkargrupp

Knivsta Läkargrupp är en vårdcentral inom Praktikertjänst som har ett vårdavtal med Uppsala läns landsting.

Våra patientavgifter överensstämmer med den landstingsdrivna vården. Högkostnadskort och frikort gäller. Mottagningen är nyrenoverad, handikappanpassad och belägen på Margaretavägen/Walloxen.

Vi arbetar för en personlig och trygg vård nära dig.

Patientenkäten

Vi är stolta och glada över att våra patienter är så nöjda med vår vårdcentral. Enligt nationella patientenkäten har vi fortsatt bäst resultat i Knivsta kommun. (http://npe.skl.se/

Laboratoriet


Öppet alla vardagar mellan kl. 8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00, utom måndagar då vi endast har provtagning på förmiddagen. För de flesta prover, provtagning före kl. 14.00 då proverna transporteras med bil till Akademiska sjukhuset för analys.

Onsdag den 16 april och torsdag den 17 april har vi svårt att ta prover på laboratoriet p g a av påsklov och begränsad personal. Tacksam om ni väljer att komma en annan dag för provtagning.

Drop-in-tider

Drop-in till läkare varje vardag 10.30-11.30 för lättare akuta besvär. Drop-in till sjuksköterska samma tid, för exempelvis omläggning.

För läkarutredning av mer långvariga besvär, vänligen ring våra sköterskor för rådgivning och tidsbokning på tfn 018-346870.

Vaccination

Välkommen till oss för drop-in-vaccination på tisdagar och torsdagar, kl 16.00 - 16.30. Ingen tidsbokning behövs.

Sjukgymnast och psykolog

Vi är glada över att ha ett samarbete med egen psykolog, Gabriella Ejeskog och egen sjukgymnast, Ulf Ojala. För mer information, var god se rubriken sjukgymnast och psykolog.