Norrskenets Hälsocentral

NYTT

Den 1 juni var det invigning och flytt av vår Kirunafilial till Norrskenets Hälsocentrals nya lokaler, Österleden 12 (ingång mellan Kebab-House och JYSK).

Se Kiruna Annonsblad v. 23 samt fler vimmelbilder från invigningen på kiruna.gratistidning.com

Inom kort kommer även ett reportage i KIRUNATIDNINGEN.

Till hösten kommer nyinvigning av våra verksamheterna i Vittangi, Karesuando att ske.

Vi har tre fasta distriktsläkare, vilket ger dig möjlighet till vård med god kontinuitet, hög tillgänglighet och ett gott bemötande.

Vi är en komplett hälsocentral och erbjuder bland annat mödravårdscentral, barnavårdscentral, sjukgymnastik, sjuksköterskemottagning, vaccinationsverksamhet samt all provtagning som normalt finns på en hälsocentral. Vi vill att du som patient ska känna att du alltid kommer i första hand och att vi hittar den bästa lösningen för just dig.

Tack vare Vårdval Norrbotten kan du själv välja vilken hälsocentral du vill gå till. Valet bör du inte vänta med tills du blir sjuk utan göra så snart du bestämt dig och du kan givetvis byta hälsocentral när du vill utan att ange orsak.

Valet gör du genom att lista dig. Läs mer om hur du listar dig här.

Välkommen till din nya hälsocentral!

Cecilia Påhlsson
Samuel Blomqvist
Britt-Inger Tuoremaa
Irene Kylmäniemi

Norrskenets Hälsocentral är en verksamhet inom Praktikertjänst och drivs på uppdrag av Landstinget Norrbotten inom ramen för Vårdval Norrbotten. Det innebär att du som invånare i Norrbotten kan välja Norrskenets Hälsocentral som din hälsocentral. Avgifter och andra villkor för dig som patient är desamma som vid landstingsdrivna hälsocentraler.