Ann Sunneborn

Välkommen till tandläkare Ann Sunneborn centralt i Örebro


Välkommen till en modern tandläkarpraktik i Krämaren som ligger centralt i Örebro. Vi har möjlighet att ta emot nya patienter, även tandvårdsrädda som vi har stor erfarenhet av. Vi utför:

• bastandvård
• estetisk tandvård
• implantat tandvård
• barntandvård - kostnadsfritt t.o.m. 19 år.

Vi är en del av Praktikertjänst och Försäkringskassan. 

Högst kvalitet enligt Svenskt Kvalitetsindex

SKI

I Svensk Kvalitetsindex (SKI) senaste mätning av kundnöjdhet fick vår mottagning - tillsammans med övriga Praktikertjänst mottagningar - högst betyg av alla för åttonde året i rad.

 

Kvalitetsdiplomerade

Alla på mottagningen vidareutbildar sig regelbundet och teamet har gått verksamhetsutvecklings programmet Addera, vilket innebär att vi satsar extra mycket på omhändertagande och bemötande.

Mottagningen är kvalitetsdiplomerad.

 

Vår hygienist har den senaste utrustningen inom EMS och AIRFLOW.

 

Hjärtsäker zon
 

Hela teamet är utbildade i hjärt- och lungräddning och i att använda hjärtstartare, vilket också finns på mottagningen. Därmed är mottagningen en hjärtsäker zon. Vi är med i projektet Hjärtsäkra Sverige i samarbete med HLR Education och Hjärt-Lungfonden. Läs mer om det och vad en hjärtsäker zon är här (länk)

Tandvårdskonto

Att öppna ett Tandvårdskonto™ är ett klokt sätt att spara för tandläkarbesöket. Hos oss får du också riktigt bra ränta. Du får med automatik en kredit på 7 000 kronor att nyttja vid behov. Du kan också låna högre belopp.

Läs mer om Tandvårdskonto